måndag 2 maj 2011

2011.05.02

Imorse anlände vi (enligt lagen om vietnamesisk försening) till Phu Quoc. Ett Phu Quoc som badade i blängvärme och vi kände att, jo men visst, det här funkar! Väl på hotellet fick vi vänta några timmar på att få vårt rum men oss gick det ingen nöd på. Körde det klassiska strandombytet under handduk där man skyler sig så gott det går men när hela företaget är genomfört har 93% av dina medmänniskor ändå sett det mesta av dig. 

Höll mig i skuggan idag (klapp på huvudet) och inte heller särskilt mycket i vattnet. En manetbefolkning stor nog att fylla hela Vänern (ne, jag vet att Vänern står för totalt felaktig manetmiljö) drog in över stranden och strödde smolk i bägaren (Vad är smolk? Fick ett blått föremål i mitt glas 7up förut idag, kan det klassas som smolk i bägaren?)

I övrigt har dagen bestått av ungefär 0 knop. Flyttade oss runt lunch från solstol till vårt rum och fortsatte där göra ungefär samma sak - ingenting. Fantastiskt!

Kaos utbryter när Anna identifierar bajs på sin del av sängen. Fågel i rummet, fågel i rummet! Efter ungefär 2 sekunders investigation känns alternativet fågel långt mer avlägset än misstankarna mot Herr Ödla av storlek GRANDE! Värsta vi sett, men vi hälsar välkommen!

Under eftermiddagen bröt oväder ut. Åska och regn, vilket inte ser ut att ge vika i första taget. Vi tar tacksamt emot varje ursäkt för att se på våra nyinköpta DVD-filmer. 


Lite blygfis.


Vy från vårt residens.


Glada trots bajs, javisst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar